top of page
job-g089d07a9e_1920.jpg

Manglen på kvalificeret arbejdskraft bremser udviklingen i danske virksomheder

Ifølge Dansk Industri mangler 6 ud af 10 virksomheder kvalificeret arbejdskraft, det betyder at 60% af virksomhederne er bremset i at vækste og må sige nej til opgaver. Det er en udfordring! som gør sig gældende over alle brancher og i alle landsdele. Udfordringen ser ikke ud til at blive mindre i fremtiden og der skal gøres noget ved det. Nogle af de tiltag der arbejdes på, er på det politiske plan og her er et af ønskerne mere importeret arbejdskraft og lempelser i de administrative krav.

 

Der er alt for stort fokus på at ledige stole skal udfyldes af personer som sidst

I Danmark lægger vi stor vægt på at tingene er som de plejer. Vi taler godt nok om forandring. At vi er et innovativt og nytænkende land. Men på jobområdet, er det desværre mere en god historie end det er virkelighed. På jobområdet er virksomhederne styret af vaner og trygheden i at ansætte en klon af den nuværende eller tidligere ansatte. -alt skal være som det plejer! Vi er så bundet i vores vaner og tankemønstre at vi hellere lader stolene stå tomme end tænke i alternativer.

​ 

Behøver det være sådan?

JobCare er leverandør af JobMatch- og fleksjobindsatsen i mange kommuner på tværs af Danmark. Vi arbejder med mange dygtige og kompetente kandidater til de ledige stillinger. Det er veluddannede mennesker der både kan og vil arbejde. Det er en arbejdsstyrke der kan være med til at gøre en forskel i den udfordring vi alle sammen står med. Vi har gennem mange år hjulpet virksomheder og kandidater med at få arbejdskabalen til at gå op. Der er så mange ressourcer der går til spilde når en kandidat fravælges på grund af et lavere timetal end på de faglige og personlige kompetencer. Derfor arbejder JobCare målrettet på at få de tomme stole besat med kvalificerede medarbejdere også på deltid. Det er sund fornuft! - det er alt for dyrt at lade dem stå tomme.

 

En virksomhedsrettet indsats der skaffer de rette medarbejdere - også på nedsat tid

Der er lige nu brug for de administrative medarbejdere og dem har vi hos JobCare.

Som virksomhed kan du med fordel tænke på: Skal det være en fuldtidsstilling? Er der overhovedet brug for så mange timer? Måske vil det ligefrem øge effektiviteten og fleksibiliteten med to deltids ansatte? Når JobCare går ind i samarbejdet med kandidater og virksomheder, sørger vi for at matche behovet, med de kandidater og kompetencer virksomhederne har brug for, vi hjælper med at finde løsninger der er holdbare og fungerer i praksis. Vi hjælper de kandidater, hvor det er nødvendigt, med kurser for at varetage særlige områder eller som blot skal opkvalificeres i det nye job.

 

En administrativ medarbejder på nedsat tid er måske ikke så dumt alligevel.

 

Det koster at mangle gode medarbejdere

Prisen på en ubesat stilling er tårnhøj i manglende omsætning, mindre vækst og kollegaer der slides op. Når nu der er ledige kontor- og administrative medarbejdere at få, er det måske ikke så dumt at se på de muligheder det vil give virksomheden, med en eller flere nye medarbejdere på deltid. Vi hjælper jer igennem hele processen, så opstart af jeres nye medarbejder forløber hurtigt og problemfrit.

Gør noget nu

Lige nu har vi hos JobCare mange dygtige kandidater inden for det administrative område, der brænder for at komme i gang, så tag kontakt til os og vi hjælper jer med det gode match. -det er simpelthen for dyrt at lade være!
 

 

Hvorfor skal du vælge en administrativ medarbejder i fleksjob eller på deltid:

·       Du kan ansætte på det antal timer du har behov for.

·       Du kan få flere kompetencer på flere medarbejdere.

·       Du kan få fleksible arbejdstider.

·       Du kan få fleksible arbejdsopgaver udført.

·       Du får besat de stillinger, der er svære at besætte.

·       Du får de kompetencer du har brug for NÅR du har brug for dem.

·       Du får muligheden for at få en medarbejder med en stærk arbejdsidentitet og som forstår de skrevne og uskrevne regler i et ansættelsesforhold.

bottom of page